ÅkersHasse sänder Bleu Vibrations (7A)


Fred på Havoc


Hasse
Äntligen Hugelsta!

Igår fick jag äntligen åka till Hugelsta efter att ha tjatat i typ 2 år... Fina problem och stora möjligheter att göra hårdare grejer.


Johan på andra problemet


samma


Roger på samma


Smack!!

Nytt objektiv!

Vi har köpt Johans gamla fasta 50mm, ikväll testades den på Britney-blocket. Ett nytt block för oss med allt från låga hårda problem till highballs. Helt ok faktiskt.


Gimme more


Roger på samma


Micke gör FAn

Sol och bad i Småland

Nationaldagen firades i Järnforsen, värmen gjorde att vi valde att köra ett morgonpass för att sedan bada och softa till kvällen då det blev ett pass till i skogen. Kvällen var full av glada tillrop, knott och paraplyer... :)


Hanna på Kanelklipp ss (6C)


Hanna gör Perkulator (6C)


...


Turkpappan med kanonen i högsta hugg

Tuna Park

Jag, Hanna och Peter hakade på Johan och Roger igår, det blev bumling på TunaParkblocken, precis lagom varmt, perfekt sommarbumling. Uppvärmning som vanligt, sedan Motivationspinnen och några press på problemet till vänster. Det ville sig inte riktigt men det var skapligt nära.


Roger på Motivationspinnen

Johan visade sedan ett problem jag inte gjort förut på ett litet block brevid megablocket, Oink... Fina grejer med lite olika varianter.

Till slut skulle det pressas på Mer fokus på Hasse igen, efter några försök hittade jag ny beta och plötsligt gick det ganska lätt, niiiiiice!!


RSS 2.0