Hällby revisited

Jag och Hasse gjorde återbesök ikväll för att klämma lite mer på Kostymlöparen (7A+). Det gick fint, jag hittade ny beta som passade mig bättre och efter en knapp timme hade jag sänt den, tjohooo. Hasse var inte sen att hänga på, också han med lite annorlunda beta.


Hällby

Det blev ett ganska stort gäng som bumlade sig lite ute i Hällby igår förmiddag. Det blev tre nya problem gjorda för mig, Laybacklinjen och Mannen i kostym, båda graderade 6C+ och Areten, 6C. Kändes fint. Jag och Hasse jobbade endel på Kostymlöparen (7A+), det kändes helt möjligt, lite bättre stick så kommer den sändas.
Micke värmer, Hanna pressar på Laybacken (6A)


Sänder Mannen i kostym

Åkers

Tickfesten fortsätter, ikväll tickades Bleau Vibrations (7A) i Åkers, superfin överhängande aréte. Hasse dagsflashade, jag jobbade in betan och sände på andra presset. Sweeet!!


Hanna vände på utsteget på en 6B+, nära nära
Bleau Vibrations

Hållsta

Tog en tur till Hållstablocket ikväll, det blev inga stordåd för mig men Freddan var nära på Tjuven (6B) och Hasse och Rogge sände Hälaren (6C hård). Riktigt starka dom där pojkarna :)

Söndag - hemträning

Skåda min senaste skapelse, inspirerad av beastmaker, nu kan jag träna lite hemma också. Blir bra till sommaren.

och så en nyhet från verkligheten: Hasse sände Creta Alba (7A+) i Rosendal, starkt!

Lördag

Det blev utflykt till ett nytt block vid Kleva. Högt och med fin kvalitet, enda problemet är väl att det ligger på en tomt som ska säljas... Den nuvarande markägaren var nyfiken och kom och fotade :)

Två nya problem sattes upp, Jazztobak (~7A+) och That's cold (~6C), och det finns ett flertal hårda projekt kvar att göra. För mig blev det inte så mycket gjort, bara ståstarten till ett av problemen, resten får vänta. Exempelvis ett par high-balls i skuggsidan som varken jag eller Tomas vågade toppa ur, utan hoppade ner med spagettiben.


Tomas på det högra problemet, Jazztobak, ca 7A+ säger dom starka killarna


Tobbe sänder samma

Kjugepåsk 2009

Detta blev kjugeresan vi väntat på i flera år, efter år av regn... Klockrent väder, fina problem och trevligt sällskap.
Jag började med att sända Colosseum (6C+) strax efter Hasse, det kändes inte alls så hårt i år. Sen bar det av till Babar (7A), Hasse och Tobbe sände den lätt, jag inte alls men jag kunde göra matchen in i andra greppet. Det har aldrig gått förut.


Sänder Colosseum


Peter sänder Mandomsprovet (6A)


Hanna L på Barba stark (6B)


Roger på samma

Dag två hade jag tänkt göra Monolith men det gick sådär, kom upp för sprickan men inte så mycket längre. Jag får fortsätta en annan gång. Istället fick jag ticka av två gamla projekt, Dalastark (7A) och Fina Areten (7A), sköönt! Tobbe och jag började även jobba på Matador (7A+), först ett långt skick, sen skicka vidare till en jug (jättelångt...) Sista dagen gick det ganska bra, jag tog juggen men halkade av med foten. Nästa gång kanske. Skoj med nya projekt.

Vi fick även se många andra fina ticks, bland annat gjorde Hanna Svaareten (6B+), Peter samma och Roger gjorde Glasögonorm (6C)


Sänder Dalastark (7A)


Hasse sänder Flaming Star (6C)


Jobbar på Matador (7A+ )

Lite till

Rosendal idag, utomhuspremiär i torsdags, Kjuge till påsk. Känns riktigt bra.


Tobbe på uppvärmningsproblem


Freddan borstar frenetiskt

RSS 2.0