Vi hade i alla fall tur med vädret

Delar av bouldersektionen i EKK drog idag iväg till Kolartorp, Stockholm, och länge trodde vi att vi skulle få åka hem förgäves, regn... men väl framme vid klipporna så slutade det regna, ett mirakel!!
Vi tog oss till sektor J5, ett ställe vi vart på förut, det var närmast också. Vi började med några tunna svaproblem och en cool sittstart, Hobgoblin (6a+), med sjysta moves. Lunch och sedan tickade Freddan av sitt projekt för dagen, ett typ mantlingsproblem, efter detta gick vi mot centrum av sektorn, här skulle sändas.

Jag började med Satans insteg (6c+) och nu var Anti-flash-man framme igen så jag tog det på andra presset med en kobracatch, nice problem.

image136
Anti-flash-man

Sedan jobbade Hasse, Tobbe och jag MYCKE på Nu eller aldrig (7a), blivande klassiker, som börjar catchigt och slutar mekkigt. Tobbe sände efter mycket slit och Hasse var grymt nära, jag gjorde starten och slutet men inte samtidigt, en annan gång :)

image137
Hasse på Nu eller aldrig

Sen testade jag lite på Lings lilla linje (7a+) brevid, kändes ganska bra men satte inte riktigt första movet.

image138

image139
Hanna fryser

Kommentarer
Postat av: Johan

Hanna, grundregel 1a vad det gäller höstbouldering är dunjacka, mössa och vantar. Gäller även Freddan som inte ser helt varm ut heller...

2007-09-16 @ 09:47:25
URL: http://www.klattring.net
Postat av: Hanna L

Jag vet....kan också bero på att min klättring för ovanlighetens skull var i princip obefintlig....Då kanske man itne helelr blir så varm. Mössa och vantar nästa gång kan ju underlätta...hade visst förträngt att sommaren är slut...ja eller inte ens börjat.

2007-09-17 @ 08:31:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0